Hello World of App creators en App users!

Het global online App magazine Applepies is het jaar 2017 fantastisch begonnen.

Speciaal voor jullie hebben wij hèt online platform gelanceerd waarbij App’s het podium krijgen om zichzelf aan de wereld laten zien.

Dit is de uitgelegen kans om je FRESHLY BAKED App via ratings, reviews, en instructie filmpjes optimaal in de markt te zetten, te presenteren en te optimaliseren.

Naast dat Applepies jouw App een rating geeft op basis van een aantal criteria (groen omcirkelde ratings), is het dus ook mogelijk om gebruikers jouw App te laten raten en te reviewen (wit omcirkelde ratings). Hierdoor krijg je nog meer feedback hoe gebruikers jouw App het liefst zien en gebruiken.

Applepies, het online magazine voor App’s, zal een jullie een boost geven om de juiste App te kiezen en de optimale App te ontwikkelen.
Dus wil je niet dat jouw App zoek raakt in de duizendende App’s die de Appstore of GooglePlay in hun shop aanbieden.
Onderscheid je dan van de rest en zorg dat het publiek je kan vinden. Een app ontwikkelen is een, maar zorgen dat potentiele gebruikers je kunnen vinden is minstens zo belangrijk.

Applepies richt zich met name op innovatieve, interactieve, trendy, zeer praktische App’s met echte toegevoegde waarde, waarvan wij denken dat Users hier veel gebruik van zullen maken.

Heb je op- of aanmerkingen, heb je suggesties of ideeën, laat het ons graag weten.

 Succes met raten, reviewen en zoeken…..

 

 Het Applepies Team

 

 

Applepies nieuws [juli 16, 2017]

Wil je jouw App promoten, laten raten en reviewen? Of wil je als Founder geïnterviewd worden? Stuur dan een email naar applepies2017@gmail.com en laat het wereldwijde publiek kennis maken met jou en je App.

Applepies nieuws [juli 14, 2017]

Volg ons nu op Instagram: applepies2017
en ook op Twitter: https://twitter.com/Applepies2017

Applepies nieuws [februari 22, 2017]

Investors meets Founders – Applepies gaat zeer binnenkort een platform op haar website lancere waar investeerders in contact kunnen komen met App Founders/Creators die op zoek zijn naar een laatste financieringsbedrag om haar fantastische App succesvol klaar te krijgen. Uiteraard kan dit platform ook gebruikt woden om Investeerder en Founder vanaf scratch (idee) bij elkaar te krijgen.

Binnenkort meer op Applepies!

Applepies nieuws [februari 19, 2017]

Applepies heeft exclusieve interviews gepubliceerd van de Founders achter de App’s. Hoe zijn de Founders tot een idee gekomen, Wat zijn hun drivers, Waar zijn ze tegenaan gelopen tijdens het ontwikkelen van de App qua tijd, investeringen, regelgeving etc., Hoe zijn zij de toekomst van innovatieve en technologische ontwikkelingen van de App’s op de smartphone, en waar zien ze nog meer kansen.

 

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Lost Password

Sign Up